Tentoonstelling 2014

De inbreng

Dinsdag 19 november

Velen slaakten een zucht van verlichting toen maandagavond bekend werd gemaakt dat het vervoersverbod werd opgeheven. Gelukkig is de uitbraak van vogelgriep is vooralsnog beperkt gebleven tot de boerderij in Hekendorp.

Ook opgelucht was het bestuur van de Vogelvereniging Musselkanaal want de geplande Tentoonstelling kon doorgang vinden. Maar er moest nog veel geregeld worden zoals bijvoorbeeld alle inzenders informeren over de gewijzigde inbreng tijdstip. Ook de keurmeesters moesten (weer) gebeld worden of ze om 10 uur konden beginnen met keuren.

Maar eind goed, al goed en rond 9 uur kwamen de inzenders hun vogels brengen. Al gauw waren de stellingen gevuld met TT kooien en de grotere kromsnavels  werden in de splinternieuwe kooien geplaatst. Alweer waren het de vrijwilligers als Adrie, Henk, Arnold en Willem die vandaag veel werk hebben verricht.